Cliënttevredenheid

Om zorg van goede kwaliteit te leveren, wordt de geleverde zorg geëvalueerd. U denkt hierin mee en geeft aan waar wij de zorg kunnen verbeteren. De uitkomsten van de evaluaties worden jaarlijks geanalyseerd en aan de hand daarvan worden er verbeteringen doorgevoerd. 

Samenvatting onhafhankelijk cliëntevredenheidsonderzoek 2022

Opvallende scores - positief

Binnen de uitkomsten van de meting zijn meerdere vragen met een hoge positieve score. Hieronder een overzicht van de vragen met de hoogste score:

  • vraag 12. Gaan de zorgverleners zorgvuldig met uw privegegevens om? (76,90% positief)
  • vraag 8. Voelt u zich op uw gemak bij de zorgverleners? (57,14% positief).

Opvallende scores - negatief

Onderstaand vindt u een overzicht van de vragen met het hoogste percentage negatieve ervaringen:

  • vraag 11. Kunt u met de hulp van de zorgverleners beter omgaan met uw ziekte of aandoening? (14,29% negatief)

 

Cliëntenraad

Een cliëntenraad richt zich op de individuele belangen van de cliënt. Wanneer u interesse heeft in de cliëntenraad of meer informatie wenst, dan kunt u contact opnemen met uw contactpersoon. Wij zijn op zoek naar meer cliënten en/of mantelzorgers voor het aansluiten bij de cliëntenraad. Indien u daar interesse in heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij verwelkomen u graag.

Wat vindt u van ons? Deel het op ZorgkaartNederland.nl

U wilt toch ook de best mogelijke zorg? Alleen… hoe weet u waar die zorg geboden wordt? Kijk eens op de website ZorgkaartNederland.nl. U vindt daar de recensies van cliënten voor cliënten, zoals u. Daar kunt u mooi uw voordeel mee doen.

Nu zou het erg prettig zijn, als anderen weer baat kunnen hebben bij uw ervaring met de zorg. Zou u daarom op ZorgkaartNederland.nl uw ervaringen willen delen? Namelijk de ervaring die u heeft met ons, Thuiszorg Melodi? De website is onafhankelijk en dus betrouwbaar, zonder winstoogmerk. Als zorgverlener hebben wij geen invloed erop. Wij kunnen alleen aan u vragen ons daar te beoordelen. Zo helpt u andere cliënten en patiënten ook de juiste keuze te maken.

Kijk voor meer informatie op ZorgkaartNederland.nl of beoordeel ons daar meteen via: Schrijf uw waardering. Dank u wel!