Over
Thuiszorg
Melodi

Over ons: wie is Thuiszorg Melodi?

Thuiszorg Melodi is de eerste multiculturele thuiszorgorganisatie in Ede. Opgericht door Özlem Kayhan, speciaal voor iedereen die graag de persoonlijke aandacht ervaart van betrokken thuiszorg.

Wij begrijpen dat onze cliënten zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. Daarom bieden we thuiszorg en huishoudelijke hulp, net als persoonlijke verzorging, verpleging en zelfs palliatieve zorg. Met een klein team van ervaren professionals, die dankzij hun multiculturele achtergrond begrijpen wat voor jou belangrijk is. Tijdens intensieve verpleging of bij kleine huishoudelijke klusjes die zelf niet meer lukken.

Over Özlem Kayhan

Özlem Kayhan is oprichter en drijvende kracht achter Thuiszorg Melodi. “Na jaren gewerkt te hebben in de zorgsector besloot ik om zelfstandig te gaan ondernemen. Met onze thuiszorgorganisatie willen we graag persoonlijke aandacht, warmte en betrokkenheid bieden. Naast de daadwerkelijke zorg en hulp, om daarmee het verschil te maken voor iedereen die onze hulp goed kan gebruiken.”

Onze missie en visie

Het is als multiculturele thuiszorgorganisatie in Ede onze missie om precies die cliënten te bereiken die normaal moeilijk bereikt worden. Zonder dat ze zich cliënt zullen voelen, dankzij onze persoonlijke aandacht, betrokken zorg en extra services die we ook buiten de WMO om kunnen aanbieden.

In de eigen vertrouwde leefomgeving maken we de gevraagde zorg voor iedereen toegankelijk. Door goed te luisteren naar iedereen bij wie we langsgaan. En ze te helpen met wat zij willen. Om de unieke waarde van ieder mens te ontdekken en daar het belangrijke respect voor te tonen.

 

foto-ozlem-kayhan

Wilt u meer weten over onze diensten?