Over
Thuiszorg
Melodi

Over ons: wie is Thuiszorg Melodi?

Thuiszorg Melodi is de eerste multiculturele thuiszorgorganisatie in Ede. Opgericht door Özlem Kayhan, speciaal voor iedereen die graag de persoonlijke aandacht ervaart van betrokken thuiszorg.

Wij begrijpen dat onze cliënten zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. Daarom bieden we thuiszorg en huishoudelijke hulp, net als persoonlijke verzorging, verpleging en zelfs palliatieve zorg. Met een klein team van ervaren professionals, die dankzij hun multiculturele achtergrond begrijpen wat voor jou belangrijk is. Tijdens intensieve verpleging of bij kleine huishoudelijke klusjes die zelf niet meer lukken.

Over Özlem Kayhan

Özlem Kayhan is oprichter en drijvende kracht achter Thuiszorg Melodi. “Na jaren gewerkt te hebben in de zorgsector besloot ik om zelfstandig te gaan ondernemen. Met onze thuiszorgorganisatie willen we graag persoonlijke aandacht, warmte en betrokkenheid bieden. Naast de daadwerkelijke zorg en hulp, om daarmee het verschil te maken voor iedereen die onze hulp goed kan gebruiken.”

Missie

‘Het toegankelijker maken van de zorg voor zorgvragers met een migratieachtergrond door zorg op maat, in de eigen moedertaal, te bieden die aansluit op de waarden, normen en gewoonten die passen bij hun culturele en religieuze achtergrond.’

Visie

Thuiszorg Melodi is zich bewust van de weerstand die er bestaat bij de zorgvragers binnen onze doelgroep voor het accepteren van zorg van derden. Door een divers team aan professionals met verschillende culturele achtergronden op te zetten, die minimaal tweetalig zijn, is Thuiszorg Melodi in staat aan te sluiten bij de waarden, normen, gewoonten en moedertaal van de zorgvragers waardoor de drempel tot het accepteren van noodzakelijke hulp/ zorg van derden toegankelijker en laagdrempeliger wordt voor deze zorgvragers.

Thuiszorg Melodi heeft een holistische visie op zorg en zorgvragers en stelt de zorgvrager, met al haar facetten, centraal. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en respect zijn kernwoorden binnen de visie van Thuiszorg Melodi.

foto-ozlem-kayhan

Wilt u meer weten over onze diensten?