Soms kunnen ingrijpende gebeurtenissen ervoor zorgen dat u even niet meer weet hoe u verder moet. Het kan zijn dat u minder grip heeft op uw leven. In dergelijke situaties staan onze thuisbegeleiders klaar om u te ondersteunen wanneer u het even niet meer weet of wanneer bepaalde zaken even niet lukken.

Thuisbegeleiding helpt u om rust, overzicht en structuur terug te vinden. Ons doel is om u in staat te stellen zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen of om weer in goede orde met uw gezin te leven. Maar nog belangrijker is dat we willen dat u uiteindelijk zelfstandig en met vertrouwen weer de touwtjes in handen kunt nemen.

Onze thuisbegeleiders bieden onder andere ondersteuning bij het creëren van structuur in uw huishouden en dagelijkse routine, evenals bij het vinden van passende dagbesteding. We werken samen met diverse organisaties, behandelaars, vrijwilligers en uw sociale netwerk om dit te realiseren. Stap voor stap helpen we u om dagelijkse taken effectief aan te pakken en krijgt u een steeds beter overzicht. Thuisbegeleiding kan ook gecombineerd worden met huishoudelijke ondersteuning indien gewenst.