Wij kunnen de zorg bieden die jij nodig hebt. Na een verwijzing via een (huis)arts, vanuit de WMO of door rechtstreeks contact met ons op te nemen. Benieuwd hoe dat werkt? We leggen je graag uit over onze persoonlijke werkwijze.

Nadat je contact met ons hebt opgenomen nodigen we je uit voor een intakegesprek. We bekijken samen de situatie en verzamelen de belangrijke persoonlijke en verzekeringsgegevens. Uiteraard leggen we je graag uit over wat we voor je kunnen betekenen, zodat je precies weet wat je van ons kunt verwachten.

Tip: kun je niet naar ons toekomen? Geen probleem, dan komen we voor de intake naar jou toe.

Een verpleegkundige bij je thuis

Tijdens de volgende afspraak komt onze verpleegkundige bij je thuis. Die stelt de indicaties op, bespreekt de zorg die je nodig hebt en legt uit hoe we je kunnen helpen. Wij regelen de papieren en de belangrijke indicatie, zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt.

Zodra de papieren in orde zijn starten we met de zorg. Allereerst door goed te luisteren naar wat je belangrijk vindt en vervolgens op basis van de afgesproken momenten en uren per week. We werken zoveel mogelijk met dezelfde verpleegkundigen, zodat je daar een sterke vertrouwensband mee opbouwt.

Betrokken zorg

Onze verpleegkundige komt voor de zorg bij je langs en houdt op de achtergrond in de gaten of het goed met je gaat. Zodra dat nodig is verwijzen we bijvoorbeeld naar individuele of huishoudelijke hulp, eventueel via de WMO.

Bij chronische ziekten en als je levenslange hulp nodig hebt werken we samen met artsen en wijkverpleegkundigen, bijvoorbeeld om hulp vanuit de WLZ aan te vragen.