Opvallende scores – positief

Binnen de uitkomsten van de meting zijn meerdere vragen met een hoge positieve score. Hieronder een overzicht van de vragen met de hoogste score:

  • vraag 12. Gaan de zorgverleners zorgvuldig met uw privegegevens om? (76,90% positief)
  • vraag 8. Voelt u zich op uw gemak bij de zorgverleners? (57,14% positief).

Opvallende scores – negatief

Onderstaand vindt u een overzicht van de vragen met het hoogste percentage negatieve ervaringen:

  • vraag 11. Kunt u met de hulp van de zorgverleners beter omgaan met uw ziekte of aandoening? (14,29% negatief)

Cliëntenraad

Een cliëntenraad richt zich op de individuele belangen van de cliënt. Wanneer u interesse heeft in de cliëntenraad of meer informatie wenst, dan kunt u contact opnemen met uw contactpersoon. Wij zijn op zoek naar meer cliënten en/of mantelzorgers voor het aansluiten bij de cliëntenraad. Indien u daar interesse in heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij verwelkomen u graag.

Wat vindt u van ons? Deel het op ZorgkaartNederland.nl

U wilt toch ook de best mogelijke zorg? Alleen… hoe weet u waar die zorg geboden wordt? Kijk eens op de website ZorgkaartNederland.nl. U vindt daar de recensies van cliënten voor cliënten, zoals u. Daar kunt u mooi uw voordeel mee doen.

Nu zou het erg prettig zijn, als anderen weer baat kunnen hebben bij uw ervaring met de zorg. Zou u daarom op ZorgkaartNederland.nl uw ervaringen willen delen? Namelijk de ervaring die u heeft met ons, Thuiszorg Melodi? De website is onafhankelijk en dus betrouwbaar, zonder winstoogmerk. Als zorgverlener hebben wij geen invloed erop. Wij kunnen alleen aan u vragen ons daar te beoordelen. Zo helpt u andere cliënten en patiënten ook de juiste keuze te maken.

Kijk voor meer informatie op ZorgkaartNederland.nl of beoordeel ons daar meteen via: Schrijf uw waardering. Dank u wel!